Wok med mørbrad, grønt og nudler

image_pdfimage_print

Denne her opskrift har jeg udviklet i forbindelse med et samarbejde med Zwilling Danmark. Det er en dejlig nem wokret og det er super lækkert med svinemørbrad i.

Wok med mørbrad, grønt og nudler

En nem wokret fyldt med grønt og møre stykker mørbrad
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: asiatisk, mørbrad, wok
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk olie
  • 1 stk svinemørbrad
  • 1/2 hoved blomkål skåret i mindre stykker
  • 1 ps slikærter skyllet
  • 2 stk peberfrugter gerne gul og rød. Skåret i strimler
  • 2 stk rødløg skåret i strimler
  • 250 g ægnudler
  • 3 spsk salte og ristede cashewnødder
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 fed hvidløg hakket fint

Sovs

  • 4 spsk soya
  • 4 spsk østerssovs

Sådan gør du

  • Kog nudlerne efter anvisningen og hæld vandet fra
  • I olien steges løg, hvidløg og ingefær i ca. 3 min
  • Afpuds mørbraden og skær den i tynde skiver
  • Steg mørbraden i panden med løg af (jeg delte kødet op og stegte af 2 omgange)
  • Krydr med salt og peber
  • Bland ingredienser til sovs sammen
  • Tilsæt blomkål, peberfrugt, slikærter og sovs og lad simre ca. 5 min
  • Bland med nudlerne, drys med cashewnødder og server

4 Comments

  1. Ser spændende ud og vi skal have det i morgen aften. Spørsmål: Du skriver at ingefær, hvidløg (og løg) steges af først…..senere røres sovsen sammen og tilsættes. De eneste sted der står hvidløg og ingefær er i sovsen…
    Mangler der at stå ekstra ingefær og hvidløg længere oppe i opskriften eller er det blot det som skal i sovsen man bruger?

    • Mange tak.
      Det har jeg vist fået skrevet lidt forvirrende.

      Ændrer det lige, så ingefær og hvidløg ikke står under “sovs”☺️

      For det er bare 1 gang det skal i, håber I kan lide det. Skriv gerne hvad du synes ☺️

      • Tak – det var en god madoplevelse. Tilpas balance mellem det søde og salte og en dejlig masse sprødhed fra peberfrugt, blomkål og ærter. Kan anbefales.

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*