Wok med mørbrad, grønt og nudler
Denne her opskrift har jeg udviklet i forbindelse med et samarbejde med Zwilling Danmark. Det er en dejlig nem wokret og det er super lækkert med svinemørbrad i.
Wok med mørbrad, grønt og nudler
En nem wokret fyldt med grønt og møre stykker mørbrad
- 2 spsk olie
- 1 stk svinemørbrad
- 1/2 hoved blomkål (skåret i mindre stykker )
- 1 ps slikærter (skyllet )
- 2 stk peberfrugter (gerne gul og rød. Skåret i strimler )
- 2 stk rødløg (skåret i strimler )
- 250 g ægnudler
- 3 spsk salte og ristede cashewnødder
- 1 tsk fintrevet frisk ingefær
- 1 fed hvidløg (hakket fint )
Sovs
- 4 spsk soya
- 4 spsk østerssovs
-
Kog nudlerne efter anvisningen og hæld vandet fra
-
I olien steges løg, hvidløg og ingefær i ca. 3 min
-
Afpuds mørbraden og skær den i tynde skiver
-
Steg mørbraden i panden med løg af (jeg delte kødet op og stegte af 2 omgange)
-
Krydr med salt og peber
-
Bland ingredienser til sovs sammen
-
Tilsæt blomkål, peberfrugt, slikærter og sovs og lad simre ca. 5 min
-
Bland med nudlerne, drys med cashewnødder og server