Cremet pasta med laks

image_pdfimage_print

En dejlig nem hverdagret, som kræver få ingredienser og 20 minutter i køkkenet.

Hvis du ønsker nogle flere grøntsager i, så vil jeg foreslå frisk spinat, kål eller gulerødder.

Cremet pasta med laks

En herlig hverdagsret, som er simpel og nem at lave
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: laks, pasta
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk olie
  • 2 fed hvidløg Pillet og hakket fint
  • 2 stk løg hakket fint
  • Frisk dild hakket
  • Salt og peber
  • 400 g Ferske laksefileter
  • 2,5 dl creme fraiche 38%
  • 2,5 dl kogevand fra pastaen
  • 450 g pasta

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 225 grader. Kom laksen i et ildfast fad med bagepapir og skindet nedad. Drys med salt og peber. Bages i 10-12 min og tages ud.
  • Sæt letsaltet vand over til pasta. Kog efter anvisning (når du hælder vandet fra, så husk at gemme 2,5 dl til sovsen)
  • I en middelvarm pande med olie steges løg og hvidløg nogle minutter
  • Tilsæt herefter creme fraiche, kogevand, dild, salt, peber og laks i små stykker (taget af skindet)
  • Vend pastaen i sovsen og server

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*