En super lækker ret med grøn karry og kødboller. Serveres med en skål ris. Du kan bruge en del grønt deri eks. grønne bønner, peberfrugt, minimajs, gulerødder mm. Alt efter hvor stærk mad du kan lide, så kan du tilføje mere grøn karrypasta.
Kødboller i grøn karry
En virkelig lækker ret med kokosmælk og grøn karry
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 dl frosne ærter
- Olie til stegning
- 1 ds bambusskud
- 1 stk løg hk fint
- 1 fed hvidløg presset
- 3 tsk grøn karry pasta
- 400 ml kokosmælk
- 1 dl vand
- 1/2 terning grøntsagsbouillon
- 4 stk limeblade
- 2 tsk sukker
- 1 spsk fiskesovs
- Limesaft
- 400 g ris
Kødboller
- 500 g hakket svinekød
- 1 stk æg
- 1/2 dl rasp
- 1 fed hvidløg presset
- Salt og peber
Sådan gør du
Kødboller
- Bland ingredienserne sammen i en skål og form til små kødboller
- I en pande med olie steges kødbollerne gyldne på alle sider. Ligges fra på en tallerken (gem panden til sovsen)
Øvrigt
- Sæt vand over til ris og kog efter anvisningen
- I panden med lidt olie (fra kødbollerne) steges løg og karrypasta i ca. 2 min
- Tilsæt bouillon, vand, limeblade, hvidløg, bambusskud, kokosmælk, sukker, limesaft og fiskesovs
- Lad simre i ca. 8-10 min. Smages til med limesaft og salt. Kom kødbollerne i og server med ris (tag evt. limebladende op inden servering).
Seneste kommentarer