Dybstegte tigerrejer i hotdog

image_pdfimage_print

Jeg elsker fisk, men især rejer, som jeg kunne spise hver dag:) Disse dybstegte rejer er virkelig lækre og mine børn var enige. Den er perfekt som hovedret eller ti tapas. Du kan bruge alverdens grøntsager, men jeg synes at finthakket kål passer rigtig godt.

Dybstegte tigerejer i hotdogs

En anderledes hotdog med friturestegte rejer, grønt og chilimayo
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: friture, grønkål, hotdogs, mayo, paneret, rejer, Tigerrejer
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 8 stk hotdogsbrød gerne brioche
  • 400 g rå frosne tigerejer/vannamei med skal optøet før madlavning
  • 1 dl hvedemel
  • 2 stk æg sammenpiskede
  • 1 dl pankorasp pankorasp er lidt mere grov i det, men du kan også bruge alm. rasp
  • 1 liter solsikkeolie
  • 1/2 stk spidskål snittet i fine strimler
  • 2 stk gulerødder snittet i tynde aflange strimler
  • 1/2 stk agurk
  • salt og peber
  • chilimayo
  • Evt. frisk rød chili og koriander

Sådan gør du

  • Fjern forsigtigt skallen, men lad hallen blive.
  • Hvis tarmen ikke er fjernet, kan du skære et snit i toppen og tage den ud.
  • Vend rejerne i mel, derefter æg og til sidst i rasp.Varm olien op i en gryde til ca. 150-170 grader (hvis du ikke har et termometer, så test evt. en reje)Jeg stegte 10 rejer ad gangen
  • Lad dem stege i olien til de bliver gyldne (halen bliver hurtigt lyserød).Tag dem op med en hulsi og lig en tallerken med køkkenrulle.
  • Lun hotdog brødene i ovnen og servér med snittet grønt, mayo og de sprøde tigerrejer

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*