Dybstegte tigerrejer i hotdog

Jeg elsker fisk, men især rejer, som jeg kunne spise hver dag:) Disse dybstegte rejer er virkelig lækre og mine børn var enige. Den er perfekt som hovedret eller ti tapas. Du kan bruge alverdens grøntsager, men jeg synes at finthakket kål passer rigtig godt.


Dybstegte tigerejer i hotdogs

En anderledes hotdog med friturestegte rejer, grønt og chilimayo

  • 8 stk hotdogsbrød (gerne brioche )
  • 400 g rå frosne tigerejer/vannamei med skal (optøet før madlavning )
  • 1 dl hvedemel
  • 2 stk æg (sammenpiskede )
  • 1 dl pankorasp (pankorasp er lidt mere grov i det, men du kan også bruge alm. rasp )
  • 1 liter solsikkeolie
  • 1/2 stk spidskål (snittet i fine strimler)
  • 2 stk gulerødder (snittet i tynde aflange strimler )
  • 1/2 stk agurk
  • salt og peber
  • chilimayo
  • Evt. frisk rød chili og koriander
  1. Fjern forsigtigt skallen, men lad hallen blive.

  2. Hvis tarmen ikke er fjernet, kan du skære et snit i toppen og tage den ud.

  3. Vend rejerne i mel, derefter æg og til sidst i rasp.Varm olien op i en gryde til ca. 150-170 grader (hvis du ikke har et termometer, så test evt. en reje)Jeg stegte 10 rejer ad gangen

  4. Lad dem stege i olien til de bliver gyldne (halen bliver hurtigt lyserød).Tag dem op med en hulsi og lig en tallerken med køkkenrulle.

  5. Lun hotdog brødene i ovnen og servér med snittet grønt, mayo og de sprøde tigerrejer

Hovedret
friture, grønkål, hotdogs, mayo, paneret, rejer, Tigerrejer