Oksekød og grønt i østerssovs

image_pdfimage_print

Det her er en super god ret, hvor du kan få tømt grønsagsskuffen. Udover de ting jeg brugte, kan du også sagtens bruge: rødløg, broccoli, gulerødder, squash, minimajs, bambusskud, bønnespire mm.

Det tager omkring 20 minutter, så er der serveret. Og jeg lover dig at grønsagerne ryger ned, fordi de er svøbt i den lækres “sovs”.

Det er desuden en forholdsvis kalorielet ret, der er ca. 497 kcal/person inkl. ris (1 dl)

Oksekød og grønt i østerssovs

Det her er en super god ret, hvor du kan få tømt grønsagsskuffen.
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Køkken: Thailandsk
Keyword: oksekød, østerssovs, wok
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 3 forårsløg skåret i skiver
  • 1 broccoli skåret i små buketter
  • 4 fed hvidløg hk fint
  • 2 røde/gule peberfrugter skåret i tern
  • 100 g sukkerærter delt på langs
  • 300 g skært kalvekød eller skært oksekød, oksefilet eller flanksteak. Skåret i strimler eller tern
  • 1 spsk olie
  • 2 tsk sukker
  • 1 dl vand
  • 2 dl østerssovs
  • 1/2 tsk peber
  • 2 spsk fiskesauce
  • Ris til 4 personer følg anvisning på posen

Sådan gør du

  • Sæt ris til kogning (efter anvisning på posen)
  • I en varm wok/pande svitses hvidløg og kød i olie få minutter
  • Tilsæt derefter alle grøntsagerne og steg ydeligere et par minutter
  • Kom nu sukker, fiskesauce, østerssovs og vand deri og lad simre ved lav varme i ca 5 min
  • Server med de kogte ris
Under tilberedning

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*