Nemme og lækre småkager med smag fra lakrids og tranebær.
Ingredienser
- 500 g mel
- 1 tsk bagepulver
- 50 g lakridspulver eller 30 mere grov lakrids granulat
- 500 g fint rørsukker
- 100 g tranebær
- 375 g smør koldt
- 2 stk æg
Sådan gør du
- Bland mel, lakrids, tranebær og bagepulver i en skål
- Skær smørret i små tern og smuldr det i dejen med fingrene (til det ligner lidt revet ost)
- Tilsæt æg og sukker og ælt til det bliver en sammenhængende dej (ælt kun så længe det er nødvendigt)
- Del dejen i to og rul til pølser
- Pak dem ind i film og stil på køl i min 1 time
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- Skær skiver af ca. 1 cms tykkelse og fordel på bageplader med bagepapir
- Bages i ovnen 8-10 min
- Afkøl på rist
Seneste kommentarer