Majs frikadeller

image_pdfimage_print

Havde lyst til at bruge friske majs på en ny måde- og det kom der de her virkelig lækre “frikadeller” ud af!
Lækre, børnevenlige og fyldt med grønt.

Jeg serverede sammen med vandmelonsalat, chili mayo og fyldte kyllingebryster med pikantost og bacon.

Majsfrikadeller

Skønne grøntsags frikadeller gerne lavet på friske majs
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Tilbehør
Keyword: frikadeller, majs, majsfrikadeller
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 8 stk

Ingredienser

  • 1 stk gulerod revet fint
  • 2 stk majskolber
  • 1 håndfuld frisk koriander alternativt persille, hk groft
  • 1 stk skalotteløg eller 1/2 alm., hk fint
  • 1 fed hvidløg presset
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 dl hvedemel
  • 1/2 dl majsmel giver flot farve, men kan erstattes af alm mel
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 2 stk æg
  • 2 spsk smør/olie til stegning

Sådan gør du

  • Skær de friske majskorn af majskolberne og kom i en skål sammen med gulerod, koriander, løg, hvidløg
  • Rør æggene ud i skålen og bland godt
  • Find en anden skål og bland mel, majsmel, bagepulver, salt og peber sammen
  • Vend melblandingen med det andet
  • Varm en pande op med lidt smør/olie og steg 4 frikadeller af gangen (en god spsk fuld) i 5-6 min.

4 Comments

  1. Hejsa

    Hvis man i stedet bruger frosne majs i opskriften, hvor mange gram vil du skyde på at man så skal bruge?😊

  2. Hej!
    Ved du om man kan bruge noget andet end æg til at binde det sammen?

    Vh Amalie

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*