Laksesteak med bønnesalat

image_pdfimage_print

Det her er en dejlig og simpel hverdagsret.

Laksesteak med bønnesalat

En lækker hverdagsret
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: bønner, bønnesalat, fisk, laks, salat
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g grønne bønner
  • 1 stk rødløg skåret i små tern
  • 2 spsk. raspolie
  • 2 spsk. sennep /eller ravigottesauce
  • 150 g cremet feta jeg brugte PUCK
  • Frisk persille
  • 12 stk cherrytomater
  • 4 stk laksesteak
  • Smør eller olie til stegning
  • Salt og peber
  • evt. flute

Sådan gør du

  • Skyl bønnerne
  • Fyld en gryde og kog ca. 1 liter vand med 2 tsk salt op.
  • Når vandet koger tilsættes bønnerne i 3 min. ved svag varme. Tag derefter op og afkøl.
  • Pil og hak løget fint og bland det med sennep og olie i en lille skål.
  • Vend løgblandingen med de afkølede bønner og anret i en skål eller på et fad.
  • Skær fetaen i små tern, og skyl og del tomaterne i halve/kvarte alt efter størrelse.
  • Drys tomat og feta over salaten og klip lidt frisk persille over.
  • Find en pande og kom en klat smør/olie på.
  • Kom laksesteaksne på med skindsiden nedad. Steg i 8 min på skindsiden og vend dem derefter og steg i 2 min.
  • Server straks laksen med bønnesalaten.
laks

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*