Den har opskrift på knækbrød, har jeg fået af en kollega. De er super lækre og tynde – et perfekt mellemmåltid eller tilbehør til tapas bordet.
Knækbrød
Lækkert sprødt hjemmelavet knækbrød – perfekt snack, mellemmåltid eller til ostebord
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 30 stk
Ingredienser
- 2 dl vand
- 1 dl olie
- 1 dl havregryn
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl græskarkerner
- 3 dl mel
- 1 tsk salt brug evt groft, hvis du godt kan lide at få en bid med tydelig salt smag
- 1 tsk bagepulver
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader
- Bland alle ingredienser i en skål
- Del dejen ud på 2 bageplader med bagepapir.
- Kom bagepapir over dejen og rul dejen tynd ovenpå bagepapiret med en køkkenrulle.
- Forskær evt. tynde riller inden bagning (så er de nemmere at brække pænt over)
- Bag v. 200 grader i 17 minutter til de er gyldne
- Afkøl på rist og opbevar i lufttæt beholder
Noter
Opbevar dem i lufttæt beholder, så kan de holde sig i op til 2 uger.
Seneste kommentarer