De her brød kan bruges til tapas eller de er gode til gryderetter, hvor man kan dyppe brødet i eller med lækker humus til.
Fladbrød med nigellafrø
Lækre fladbrød som fungerer godt sammen med min indiske gryderet
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 10 stk
Ingredienser
- 3 dl lunkent vand
- 25 g gær
- 1, 5 tsk salt
- 1 tsk sukker
- 1 spsk olie
- 2 stk æg
- 500 g mel
- 2 spsk nigellafrø
Sådan gør du
- Tag en skål og kom vand og gær deri. Udblød gæren helt i vandet.
- Tilføj derefter salt, sukker og olie. Tilføj derefter 1 æg.
- Til slut skal melet i.
- Ælt dejen godt igennem og stil til hævning i ca. 40 minutter under viskestykke.
- Forvarm ovnen til 220 grader.
- Når det er færdighævet, så skal dejen deles i 10 små kugler og laves til aflange boller, der mases flade. Stilles på bagepapir og pensles med 1 sammenpisket æg og drysses med nigellafrø.
- Bag i ovnen i ca.10 minutter til de bliver gyldne og sprøde.
Noter
Servér gerne med noget man kan dyppe i såsom pesto, humus eller en gryderet (eks indisk gryderet)
Seneste kommentarer