Fladbrød med nigellafrø

image_pdfimage_print

De her brød kan bruges til tapas eller de er gode til gryderetter, hvor man kan dyppe brødet i eller med lækker humus til.

Fladbrød med nigellafrø

Lækre fladbrød som fungerer godt sammen med min indiske gryderet
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Keyword: bagværk, fladbrød, indisk, nigella
Forb. tid: 30 minutter
Hævetid: 40 minutter
Samlet tid: 1 time 10 minutter
Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 3 dl lunkent vand
  • 25 g gær
  • 1, 5 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk olie
  • 2 stk æg
  • 500 g mel
  • 2 spsk nigellafrø

Sådan gør du

  • Tag en skål og kom vand og gær deri. Udblød gæren helt i vandet.
  • Tilføj derefter salt, sukker og olie. Tilføj derefter 1 æg.
  • Til slut skal melet i.
  • Ælt dejen godt igennem og stil til hævning i ca. 40 minutter under viskestykke.
  • Forvarm ovnen til 220 grader.
  • Når det er færdighævet, så skal dejen deles i 10 små kugler og laves til aflange boller, der mases flade. Stilles på bagepapir og pensles med 1 sammenpisket æg og drysses med nigellafrø.
  • Bag i ovnen i ca.10 minutter til de bliver gyldne og sprøde.

Noter

Servér gerne med noget man kan dyppe i såsom pesto, humus eller en gryderet (eks indisk gryderet)
nigella

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*