Knækbrød

Den har opskrift på knækbrød, har jeg fået af en kollega. De er super lækre og tynde – et perfekt mellemmåltid eller tilbehør til tapas bordet.


Knækbrød

Lækkert sprødt hjemmelavet knækbrød – perfekt snack, mellemmåltid eller til ostebord

  • 2 dl vand
  • 1 dl olie
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 3 dl mel
  • 1 tsk salt (brug evt groft, hvis du godt kan lide at få en bid med tydelig salt smag)
  • 1 tsk bagepulver
  1. Tænd ovnen på 200 grader

  2. Bland alle ingredienser i en skål

  3. Del dejen ud på 2 bageplader med bagepapir.
  4. Kom bagepapir over dejen og rul dejen tynd ovenpå bagepapiret med en køkkenrulle.
  5. Forskær evt. tynde riller inden bagning (så er de nemmere at brække pænt over)
  6. Bag v. 200 grader i 17 minutter til de er gyldne
  7. Afkøl på rist og opbevar i lufttæt beholder

Opbevar dem i lufttæt beholder, så kan de holde sig i op til 2 uger.

Snack
knækbrød, mellemmåltid, ost, snack, tapas


knækbræd