Mini cupcakes med hvid chokolade og friske hindbær

image_pdfimage_print

Det meste mad er altid sødt i en mini-udgave. Her er det mini cupcakes, for nogen passer det lige med en enkelt mundfuld. På toppen er der en lækker hvid chokoladecreme og et hindbær til at give det hele et frisk pift. De var et stort hit til påskefrokosten hos både store og små.

Mini cupcakes med hvid chokolade og hindbær

Søde små cupcakes
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Dessert
Keyword: chokolade, cupcakes, hindbær, hvid chokolade, Kage, muffin
Forb. tid: 30 minutter
Bagetid: 10 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 24 små stk

Udstyr

  • Muffinholder i silikone eller metal
  • 24 små papir cupcakeforme
  • Sprøjtepose med tyl

Ingredienser

Cupcakes

  • 100 g blødt smør
  • 100 g mel
  • 100 g sukker
  • 2 æg
  • 1,5 tsk.bagepulver
  • 1 tsk. vanillekorn
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 4 spsk. mælk
  • 24 mini cupcake forme

Creme (topping)

  • 170 g hvid chokolade
  • 2 dl piskefløde
  • 24 friske hindbær

Sådan gør du

Cupcakes

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Bland alle ingredienserne til cupcakes sammen i en røremaskine (alternativt i en skål med elpisker).
  • Hvis du har en fast cupcake form, så kom papirsformene ned i formen (så kan de ikke flyde ud, men hæver i stedet).
  • Fyld formene ca. 2/3 op med dejen
  • Bag i ovnen i ca. 10 min.
  • Tag ud og afkøl, inden du kommer toppingen på

Creme/topping

  • Hak chokolade groft og smelt over vandbad sammen med piskefløden.
  • Stil på køl og pisk den stiv lige før servering.
  • Hæld i en sprøjtepose med tylle og kom små toppe på de afkølede cupcakes.
  • Pynt til slut med et frisk hindbær.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*