Det meste mad er altid sødt i en mini-udgave. Her er det mini cupcakes, for nogen passer det lige med en enkelt mundfuld. På toppen er der en lækker hvid chokoladecreme og et hindbær til at give det hele et frisk pift. De var et stort hit til påskefrokosten hos både store og små.
Udstyr
- Muffinholder i silikone eller metal
- 24 små papir cupcakeforme
- Sprøjtepose med tyl
Ingredienser
Cupcakes
- 100 g blødt smør
- 100 g mel
- 100 g sukker
- 2 æg
- 1,5 tsk.bagepulver
- 1 tsk. vanillekorn
- 2 spsk. kakaopulver
- 4 spsk. mælk
- 24 mini cupcake forme
Creme (topping)
- 170 g hvid chokolade
- 2 dl piskefløde
- 24 friske hindbær
Sådan gør du
Cupcakes
- Tænd ovnen på 180 grader
- Bland alle ingredienserne til cupcakes sammen i en røremaskine (alternativt i en skål med elpisker).
- Hvis du har en fast cupcake form, så kom papirsformene ned i formen (så kan de ikke flyde ud, men hæver i stedet).
- Fyld formene ca. 2/3 op med dejen
- Bag i ovnen i ca. 10 min.
- Tag ud og afkøl, inden du kommer toppingen på
Creme/topping
- Hak chokolade groft og smelt over vandbad sammen med piskefløden.
- Stil på køl og pisk den stiv lige før servering.
- Hæld i en sprøjtepose med tylle og kom små toppe på de afkølede cupcakes.
- Pynt til slut med et frisk hindbær.
Seneste kommentarer