Bagt blomkål med hvidløgssmør

Bagt blomkål med hvidløgssmør

image_pdfimage_print

Det er SÅ simpelt og syndigt lækkert at lave bagt blomkål med hvidløgssmør. Jeg kunne spise 1 helt blomkålshoved selv på denne måde. Til alle jer der har brug for ny inspiration til grønt tilbehør med masser af smag. Desuden er det virkelig nemt at lave. Kan bruges som grønt tilbehør til det meste.

Bagt blomkål med hvidløgssmør

Bagt blomkål med hvidløgssmør

Virkelig lækker og simpelt grønt tilbehør
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Tilbehør
Keyword: bagt blomkål, blomkål, hvidløgssmør
Forb. tid: 10 minutter
Ovntid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk blomkålshoved
  • 1 spsk olie
  • Salt og peber

Hvidløgssmør

  • 30 g smør
  • 1 fed hvidløg hk fint
  • Frisk persille hk fint

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft og klargør bageplade med bagepapir
  • Skær blomkålen ud i små buketter og kom på bagepladen
  • Drys olie, salt og peber over blomkålen og bag i ovnen til de er gyldne i ca. 20 min
  • I en lille gryde smeltes smørret (evt til brunet smør). og steg kort hvidløget med
  • Tag af varmen og vend sammen med den bagte blomkål
  • Drys med frisk persille og server
Bagt blomkål med hvidløgssmør

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*