Tag dine kartofler til next level med de her sprøde ‘skiver’ af kartofler med parmesan. De smager helt vildt godt. Genialt som lækkert tilbehør til aftensmaden eller til når du får gæster.
De bliver super sprøde på grund af parmesanen, som også giver dem en virkelig god smag.
Sprøde kartoffel ”skiver” med parmesan
Uimodståelige sprøde og smagfulde kartofler
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 600 g kartofler skrællet
- 60 g revet parmesan
- Salt og peber
- 1 spsk olie
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Kog kartoflerne i kogende saltet vand i 5 min
- Når kartoflerne er lidt afkølede rives de groft på et rivejern og blandes salt, peber, olie og 40 g parmesan i en skål
- Fordel 20 runde flade kartoffel cirkler på bageplader med bagepapir
- Fordel den resterende parmesan på toppen
- Bages gyldne og sprøde i ovnen v. 200 i ca. 20 min
Seneste kommentarer