pulled pork I air fryer

Pulled pork i airfryer

image_pdfimage_print

Jeg har tit lavet pulled pork I ovnen (på den traditionelle måde med 10-12 timers ovntid), men nu har jeg testet en hurtigere løsning, som også kan spare en del strøm.

Kødet blev overraskende mørt ift. at det kun fik 1,5 time, men hånden på hjertet, så er ovn metoden en anelse mere mørt. Men dette er et godt alternativt hvis du vil spare tid.

Vi serverede med burgerbolle, mayo, revet gulerod og kål samt friske tomater. Kan også bruges som fyld i eks pita eller tortilla.

pulled pork I air fryer

Pulled pork I airfryer

En hurtig metode til at tilberede lækkert mørt kød
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: airfryer, grisekød, hakket kød, pulled pork
Forb. tid: 10 minutter
Bagetid: 1 time 30 minutter
Samlet tid: 1 time 40 minutter
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 1,7 kg nakkefilet (svinekød)
  • 1,5 dl barbeque sovs
  • 1 spsk salt
  • 2 tsk spidskommen
  • 1 tsk stødt chili
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk peber
  • 2 tsk paprika
  • 2 spsk brun farin
  • 2 spsk sukker

Sådan gør du

  • Bland alle krydderierne sammen i en skål og fordel på hele nakkefiletten
  • Pensl herefter med barbecue over det hele og placer i airfryer
  • Steg v. 160 grader i 90 min (halvvejs vender kødet om)
  • Lad kødet hvile 20-30 min og hiv fra hinanden med gafler (det er lidt sværere at hive fra hinanden end vanligt). Vend gerne med overskydende væske fra airfryeren eller evt. ekstra barbecue sovs

pulled pork I air fryer
pulled pork I air fryer

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*