Med denne her opskrift, så kan alle lave lækre fastelavnsboller derhjemme. Jeg bruger nemlig nogle frosne fastelavnsboller jeg bager og så laver jeg fyldet dertil. Så også rigtig god opskrift, til dig der gerne vil have børnene med i køkkenet.
Er du mere vild med chokolade, så tjek de her lækre fastelavnsboller ud https://madmusen.dk/2024/01/19/fastelavnsboller-med-chokolade-og-saltkaramel/
Nemme fastelavnsboller med hindbær og nougat
En opskrift, hvor alle kan være med
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 stk
Ingredienser
- 4 stk frosne fastelavnsboller jeg brugte fastelavnsboller med creme fra Hatting
- 250 ml piskefløde
- 100 g frosne hindbær
- 1 spsk sukker
- evt. 1 tsk vanilleessens/sukker
- 40 g nougat skåret i tynde skiver. alternativt kan du komme mørke chokoladeknapper i
- 1 dl flormelis
- evt rød eller lyserød pasta/frugtfarve
Sådan gør du
- Bag fastelavnsbollerne efter anvisning, køl af og skær over og kom tynde skiver af nougat i bunden imens de er varme
- I en gryde koges hindbær med sukker og evt vanille. Mos med en ske, så det bliver cremet
- Pisk fløden til let skum og vend med den helt afkølede hindbærmassen (gem evt. 1 spsk hindbær til pynt på toppen)
- Kom evt hindbærskummet i en sprøjtepose. Fordel rundt på bunden og kom toppen på
- Bland evt. flormelis, vand og pastafarve til glasur og kom på toppen
Seneste kommentarer