pasta med grøntsagssovs

Pasta med grøntsagssovs

image_pdfimage_print

Har du svært ved at spise grøntsager nok? Så skal du prøve den her nemme grøntsagssovs. Alle grøntsagerne bliver bagt og blandet, så man næsten ikke ligger mærke til, at det er grøntsager man spiser. Genialt til de mindre børn også.

pasta med grøntsagssovs

Pasta med grøntssagssovs

En genial ret fyldt med grøntsager i
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: blomkål, grøntsager, gulerødder, hokkaido græskar, kødfri, pasta, peberfrugt
Forb. tid: 15 minutter
Ovntid: 40 minutter
Samlet tid: 55 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1/2 stk græskar, skyllet og skåret i grove tern
  • 2 stk røde peberfrugter, skyllet og skåret i grove tern
  • 2 stk gulerødder, skrællet og skåret i skiver
  • 1/2 stk blomkål, skåret i buketter
  • 1/2 helt hvidløg
  • 2 spsk olie
  • Salt og peber
  • 2 tsk sød paprika
  • 3 dl kogende vand
  • 1 terning hønsebouillon (opløst i det kogende vand)
  • 1 dl piskefløde
  • 400 g pasta
  • Evt revet parmesan og basilikum til servering

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Kom alle grøntsagerne på en bageplade med bagepapir, fordel olie og drys med salt og peber
  • Bages i ovnen i ca. 40 min
  • Kog pastaen efter anvisningen
  • Fjern hvidløgene og kom de andre grøntsager op i en blender sammen med bouillon. Blend godt sammen
  • Mas flere af hvidløgsfedene ned i blenderen (alt efter hvor meget hvidløg du vil have)
  • Kom fløde i og smag til med salt og peber
  • Vend pastaen i grøntsagssovsen
  • Server evt. med parmesan og basilikum
grøntsagssovs med pasta
pasta med grøntsagssovs

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*