bagt pasta med skinke og porre

Pasta i ovn med skinke og porre

image_pdfimage_print

Det bliver ikke meget nemmere og så skal du blot bruge 6 ingredienser til denne ret. Det er også en god ret, hvis du har en rest kogt pasta tilovers, du skal have brugt. Du kan sagtens tilføje flere grøntsager som eks. squash, gulerødder eller peberfrugt.

En mild og børnevenlig ret. Servér gerne med gnavegrønt til.

Pasta i ovn med skinke og porre

Pasta i ovn med skinke og porre

En super nem hverdagsret for store og små
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: hurtig mad, one pan, pasta, porre, skinke
Forb. tid: 10 minutter
Ovntid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g kogte pastaer jeg brugte sløjfe pastaer
  • 200 g skinke tern
  • 2 stk porrer renset og skåret i skiver
  • 400 ml mornaysauce
  • 50 g revet parmesanost
  • 1 dl panko rasp du kan også bruge alm. rasp

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Hæld de kogte pastaer i et ildfast fad og vend porrer samt skinke rundt deri
  • Fordel mornaysauce og vend det hele godt samme
  • Drys med parmesan og rasp
  • Bag I ovnen i ca. 10 min til gylden
Pasta i ovn med skinke og porre

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*