De her små konkyliepastaer havde jeg med hjem fra vores sommerferie i Italien. Denne version er de fyldt med en skøn blanding af ricotta/rejer og serveret ovenpå en tomatsovs.
Ingredienser
- 30 store pasta konkylier kogt efter anvisningen
- 40 g revet parmesan
- evt. frisk basilikum eller persille
Tomatsovs
- 40 g smør
- 2 fed hvidløg hk fint
- 300 g passata
- 1 dl piskefløde kan erstattes af madlavninsfløde
- 1 spsk soltørret tomat hk fint
Rejefyld
- 30 stk rå tigerrejer eller vannamei rejer fjern halen og skallen
- 250 g ricotta
- 70 g frisk spinat dampet og hk fint
- salt og peber
- 1 stk løg hk fint
- Smør til stegning
Sådan gør du
Rejefyld
- Kom smør og løg i en pande og steg et par minutter.
- Steg rejerne på panden og tag det hele op. Hak rejerne.
- Bland rejer med ricotta og spinat. Smag til med salt og peber
Tomatsovs
- Smelt smørret på sammen pande som du stegte rejerne (giver mere smag)
- Steg hvidløget kort og tilføj passata og soltørret tomat. Efter ca 5 min tilsættes fløden og den smages til med salt og peber
Klargøring
- Tænd ovnen på 180 grader
- Find et ildfast fad frem og fordel tomatsovsen i bunden (gem evt lidt at fordele på toppen)
- Tag en pasta og fyld med rejefyldet. Placér i fadet ovenpå tomatsovsen
- Fordel parmesanen på toppen og bag i ovnen i 10 min
- Server evt. med frisk persille eller basilikum
Seneste kommentarer