En lækker wrap version, som er lavet med elementer fra en klassik cæsarsalat. Du kan lave mad på bare 15- 20 minutter, så den er genial til en af de travle hverdage, hvor madlavningen skal være ekstra nem.
Du kan nemt tilføje mere grønt eks. tomater, agurk, snittet kål, revet gulerod mm.
Mine børn elsker wraps i mange versioner og denne er ingen undtagelse. Det er også nemt at vælge til eller fra eller eks. bytte dressing ud med ketchup.
Ingredienser
- 8 stk tortilla wraps
- 2 stk romainsalat skåret i grove stykker
- 4 skiver bacon stegt sprøde og knækket til mindre stykker
- 4 spsk revet parmesan
- 400 g kyllingebryst
- 1,5 dl mel
- 2 dl pankorasp alm. rasp kan også bruges
- 2 stk æg sammenpisket
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk peber
- Cæsar salat dressing
- Fedtstof til stegning
Sådan gør du
- Skær kyllingen ud i tynder skiver
- Find 3 skåle frem. 1 med mel+salt+peber, 1 med æg og 1 med rasp
- Panér nu kyllingen ved at vende i mel, æg og tilslut rasp
- Steges gyldne på panden i ca. 2 min pr side (alt efter tykkelsen)
- Server med lune wraps med grønt, bacon, parmesan og dressing
Bare nemt og lækkert – så skal helt klart på menuen igen
Dejligt at høre 🥰