Risvafler

image_pdfimage_print

De her risvalfer er helt geniale at lave, hvis du har en rest kogt ris i køleskabet. Så kan du trylle dem om til sprøde vafler med grønt og evt kød/spejlæg.

Jeg serverede mine risvafler med 2 avokado, 2 hjertesalat, chili mayo, stegte torpedo rejer (fra frost) sesam og lynsyltede rødløg https://madmusen.dk/2020/06/10/syltede-roedloeg/

Risvafler

Tryl dine risrester om til sprøde vafler
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: rester, ris, vafler
Forb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 vafler

Ingredienser

  • 7 dl kolde kogte ris
  • 2 stk æg
  • 1/2 tsk salt
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • I en skål røres ris, æg og salt sammen
  • Smelt fedtstof i vaffeljernet og fordel 1/4 af risene i vaffeljernet og luk
  • Tjek hvornår den tager farve og bliver sprød, tag ud med paletkniv og fortsat med resten
  • Server med valgfrit grønt og kød/spejlæg

Noter

Beregn 2 vafler pr person.
Du kan servere med det meste grønt og kød, her kommer lidt ideer:
– Spejlæg og avokadohummus 
– Pulled pork og coleslaw 
– Rørt laks og rejer 
– Kylling/bacon/karry 
– Rucola/parmesan, pesto og parmaskinke 
 

2 Comments

  1. Jeg lavede dem og kom syltetøj på, super lækkert

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*