Æggekage i ovn

image_pdfimage_print

Nem æggekage som laves i ovnen. På den måde undgår du at den brænder på på panden. Du kan nemt varierer med grøntsagerne deri. Server med rugbrød, tomater og frisk purløg.

Æggekage i ovn

Dejlig nem aftensmad
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: æggekage, bacon, purløg
Forb. tid: 10 minutter
Ovntid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 lille hoved broccoli skåret i små buketter
  • 1 stk løg hakket fint
  • 6 stk æg
  • 1 dl revet parmesan
  • 200 g bacon i tern
  • 1,5 dl madlavningsfløde 9%
  • 1,5 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • Evt. Rugbrød, purløg og cherrytomater til servering

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • I en pande steges løg, bacon og broccoli i ca 5 min
  • Imens piskes æg, madlavningsfløde, parmesan, salt og peber sammen i en skål
  • Vend æggemasse og ting fra panden sammen
  • Fordel i et ildfast fad (ca. 18×20 cm) med bagepapir
  • Bag i ovnen i ca 20 minutter

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*