Æggekage i ovn

Nem æggekage som laves i ovnen. På den måde undgår du at den brænder på på panden. Du kan nemt varierer med grøntsagerne deri. Server med rugbrød, tomater og frisk purløg.


Æggekage i ovn

Dejlig nem aftensmad

  • 1 lille hoved broccoli (skåret i små buketter )
  • 1 stk løg (hakket fint )
  • 6 stk æg
  • 1 dl revet parmesan
  • 200 g bacon i tern
  • 1,5 dl madlavningsfløde 9%
  • 1,5 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • Evt. Rugbrød, purløg og cherrytomater til servering
  1. Tænd ovnen på 180 grader

  2. I en pande steges løg, bacon og broccoli i ca 5 min

  3. Imens piskes æg, madlavningsfløde, parmesan, salt og peber sammen i en skål

  4. Vend æggemasse og ting fra panden sammen

  5. Fordel i et ildfast fad (ca. 18×20 cm) med bagepapir

  6. Bag i ovnen i ca 20 minutter

Hovedret
æggekage, bacon, purløg