Pasta og kødsovs

image_pdfimage_print

En lækker ret, som altid hitter er pasta og kødsovs.

Pasta og kødsovs

En ægte familie klassiker
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: bolognese, hakket oksekød, kødsovs, pasta, spaghetti
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød gerne over 10 % fedt
  • 100 g bacon i tern
  • 2 fed hvidløg hakket fint
  • 2 stk løg hakket fint
  • 3 stængler bladselleri hakket fint
  • 2 stk gulerødder hakket fint
  • 2 tsk tørret rosmarin
  • 1 dl rødvin
  • 1 spsk rød balsamico
  • 2 spsk olie
  • 2 dåser hakket tomat
  • Salt og peber
  • evt. friskrevet parmesan og basilikum
  • 500 g pasta

Sådan gør du

  • Steg bacon, olie, løg, rosmarin, hvidløg, gulerødder og bladselleri i ca. 5 min
  • Tilsæt kødet og brun det af
  • Tilsæt de sidste ingredienser og lad det simre i min. 20 min. Gerne 1-2 timer
  • Kog pastaen imens og servér evt. med friskrevet parmesan

2 Comments

  1. I ingredienslisten står der tørret rosmarin – men i vejledningen står der timian. Hvilken af de to skal bruges i din opskrift? 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*