En lækker ret, som altid hitter er pasta og kødsovs.
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød gerne over 10 % fedt
- 100 g bacon i tern
- 2 fed hvidløg hakket fint
- 2 stk løg hakket fint
- 3 stængler bladselleri hakket fint
- 2 stk gulerødder hakket fint
- 2 tsk tørret rosmarin
- 1 dl rødvin
- 1 spsk rød balsamico
- 2 spsk olie
- 2 dåser hakket tomat
- Salt og peber
- evt. friskrevet parmesan og basilikum
- 500 g pasta
Sådan gør du
- Steg bacon, olie, løg, rosmarin, hvidløg, gulerødder og bladselleri i ca. 5 min
- Tilsæt kødet og brun det af
- Tilsæt de sidste ingredienser og lad det simre i min. 20 min. Gerne 1-2 timer
- Kog pastaen imens og servér evt. med friskrevet parmesan
I ingredienslisten står der tørret rosmarin – men i vejledningen står der timian. Hvilken af de to skal bruges i din opskrift? 🙂
Tak for at skrive, det er da forvirrende. Det er rosmarin ☺️