Jeg kan ikke mindes at have lavet hjemmelavet skinkesalat før. Men da vi havde en rest hamburgerryg tilbage fra aftensmad dagen før. Det tog få minutter at bikse sammen og mine drenge på knap 4 år var vilde med det (skal dog siges at jeg lavede en skål til dem uden rødløg og purløg)
Ingredienser
- 300 g hamburgerryg, rest alternativ kan du købe skinketern/strimler
- 1 dl mayo
- 1/2 stk rødløg
- Purløg
- Evt peber salt er ofte ikke nødvendigt, da skinken er salt
- Evt 1/2 tsk sennep
Sådan gør du
- Skær hamburgerryggen ud i store stykker (jeg lavede skiver som jeg halverede)
- Kom det i en mini hakker og blend indtil det har den konsistens du ønsker. Jeg blendede småt, men så der stadig var lidt bid
- Tag op i en skål og bland med mayo, friskklippet purløg, finthakket rødløg og smag evt til med peber og sennep
Seneste kommentarer