Kikærter er jeg begyndt at bruge mere, da der er glutenfri og faktisk rigtig gode og nemme at benytte i salater. Denne salat har masser af smag og friskhed. Perfekt til sommer og til grillsæson.
Ingredienser
- 2 ds kikærter dem på dåse er kogte og klar. Ca. 480 g
- 1 stk agurk
- 16 stk cherrytomater
- 1,5 spsk. smør
- 1 tsk. All Round krydderi
- 1 tsk. sukker
- 2 stk peberfrugter
- 8 stk stk. radiser
- 100 g ekstra lagret cheddar
Dressing
- 2 stk lime, saften derfra
- 1 håndfuld frisk persille
- 3 spsk. olie brugte solsikke
- 1 stk ed hvidløg
- Salt og Peber
- 1 tsk. akaciehonning
Sådan gør du
Dressing
- Find et glas/skål og put limesaft, persille, olie og sukrin heri. Pil og pres hvidløget deri. Smag til med salt og peber.
Salat
- Åbn dåsen med kikærter og skyl dem godt.
- Find en pande og kom smør på. Hæld kikærterne på panden og drys med sukring og all round krydderi. Steg i nogle minutter. Tag af varmen og hæld til afkøling i en skål.
- Skyl og snit flg. fint: agurk, peberfrugt, radiser og cherrytomater.
- Når kikærterne er kolde puttes de fintsnittede grøntsager ned i skålen.
- Hæld dressingen over kikærterne og grønt og bland godt sammen.
- Skær cheddarosten i små tern og put ned i salaten.
Seneste kommentarer