Kikærtesalat med cheddar

image_pdfimage_print

Kikærter er jeg begyndt at bruge mere, da der er glutenfri og faktisk rigtig gode og nemme at benytte i salater. Denne salat har masser af smag og friskhed. Perfekt til sommer og til grillsæson.

Kikærtesalat med cheddar

En skøn mættende salat
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Salat
Keyword: Cheddar, dressing, kikærter, salat
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 ds kikærter dem på dåse er kogte og klar. Ca. 480 g
  • 1 stk agurk
  • 16 stk cherrytomater
  • 1,5 spsk. smør
  • 1 tsk. All Round krydderi
  • 1 tsk. sukker
  • 2 stk peberfrugter
  • 8 stk stk. radiser
  • 100 g ekstra lagret cheddar

Dressing

  • 2 stk lime, saften derfra
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 3 spsk. olie brugte solsikke
  • 1 stk ed hvidløg
  • Salt og Peber
  • 1 tsk. akaciehonning

Sådan gør du

Dressing

  • Find et glas/skål og put limesaft, persille, olie og sukrin heri. Pil og pres hvidløget deri. Smag til med salt og peber.

Salat

  • Åbn dåsen med kikærter og skyl dem godt.
  • Find en pande og kom smør på. Hæld kikærterne på panden og drys med sukring og all round krydderi. Steg i nogle minutter. Tag af varmen og hæld til afkøling i en skål.
  • Skyl og snit flg. fint: agurk, peberfrugt, radiser og cherrytomater.
  • Når kikærterne er kolde puttes de fintsnittede grøntsager ned i skålen.
  • Hæld dressingen over kikærterne og grønt og bland godt sammen.
  • Skær cheddarosten i små tern og put ned i salaten.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*