Grøntsagsbrød

image_pdfimage_print

De her brød er dejlig alsidige. De er ikke sprøde, som almindeligt brød. Grøntsagerne (på billedet broccoli) er med til at give det farve og osten gør brødene super lækre. De kan bruges til Hotdogs, sandwich, til frokost mm. Det er vist kun din fantasi, der sætter begrænsningen

Grøntsagsbrød

Lækre brød proppet med grøntsager
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Keyword: blomkåk, broccoli, brød, grøntsager, gulerod
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 5 stk

Ingredienser

  • 350 g. grøntsager blomkål, broccoli, gulerod mm.
  • 2 stk æg
  • 100 g revet ost
  • 1/2 dl hørfrø
  • 1 spsk. mel
  • 1 tsk. salt
  • 1 håndfuld frisk persille kan undlades

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 175 grader.
  • Riv grøntsagerne fint på et rivejern. Put dem ned i en skål.
  • Bland de øvrige ingredienser i og rør sammen. Dejen er ikke særlig klistret og virker ikke så sammenhængende.
  • Tag en bageplade med bagepapir og læg ‘dejen’ på pladen i ca. 5 aflange brød.
  • Bag i ovnen ca. 18 minutter ved 175 grader (de skal være gyldne og kunne slippe bagepapiret).

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*