rosenkålssalat med granatæble og bacon

Rosenkålssalat med granatæble og bacon

image_pdfimage_print

En helt fantastisk lækker og nem efterårs-og vintersalat med bagt rosenkål. Den vil også fungere godt til julefrokost og julemad. En skøn blanding med bl.a. salt bacon og syrlig granatæble.

Forbereder du salaten i forvejen, så vent med at blande bacon, granatæble og balsamico glade sammen med det øvrige.

rosenkålssalat med granatæble og bacon

Rosenkålssalat med granatæble og bacon

Lækker efterårs- og vintersalat
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Salat
Forb. tid: 15 minutter
Ovntid: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g rosenkål
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk ahornsirup
  • salt og peber
  • 100 g bacon i tern stegt sprødt på panden
  • 1/2 stk granatæble
  • Balsamico giace til servering

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Skyl rosenkålen, skær bunden af og halver dem
  • I en skål vendes rosenkål sammen med salt, peber, sirup og olie
  • Fordel rosenkålen på en bageplade med bagepapir, så de ikke ligger ovenpå hinanden
  • Bages 30 min i ovnen (ca. halvvejs vendes de rundt)
  • Kom rosenkål, bacon og granatæble sammen i en skål og kom balsamico glace på toppen
rosenkålssalat med granatæble og bacon

2 Comments

  1. Helle Frimann Hansen

    5 stars
    Wow ! Hvor smager det fantastisk!

5 from 1 vote

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*