En helt fantastisk lækker og nem efterårs-og vintersalat med bagt rosenkål. Den vil også fungere godt til julefrokost og julemad. En skøn blanding med bl.a. salt bacon og syrlig granatæble.
Forbereder du salaten i forvejen, så vent med at blande bacon, granatæble og balsamico glade sammen med det øvrige.
Rosenkålssalat med granatæble og bacon
Lækker efterårs- og vintersalat
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 400 g rosenkål
- 2 spsk olie
- 1 spsk ahornsirup
- salt og peber
- 100 g bacon i tern stegt sprødt på panden
- 1/2 stk granatæble
- Balsamico giace til servering
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- Skyl rosenkålen, skær bunden af og halver dem
- I en skål vendes rosenkål sammen med salt, peber, sirup og olie
- Fordel rosenkålen på en bageplade med bagepapir, så de ikke ligger ovenpå hinanden
- Bages 30 min i ovnen (ca. halvvejs vendes de rundt)
- Kom rosenkål, bacon og granatæble sammen i en skål og kom balsamico glace på toppen
Wow ! Hvor smager det fantastisk!
Tusind tak Helle, hvor er det dejligt at høre 🥰
vh Josephine