Hytteost rulle med kebab

Hytteost ruller med kebab

image_pdfimage_print

De her ruller er lavet med et ‘brød’ bestående af æg og hytteost. Det er derfor fyldt med protein og mætter godt. Et super alternativ til almindelig lyst brød og uden mel (dermed glutenfri). Jeg er vild med kebab og det fungerede virkelig godt, som kebabrulle med salt og creme fraiche dressing.

Du kan bruge brødende med diverse slags fyld og til madpakke, frokost og aftensmad. Idéer til fyld;

  • Pankopaneret kylling, sød chilisovs og spidskål
  • Hummus, falaffel og grønt
  • Tacokrydret oksekød med guacemole og tomatsalsa
Hytteost rulle med kebab

Hytteost ruller med kebab

Virkelig lækre, kalorielette og mættende ruller
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: aftensmad, frokost, glutenfri, kalorielet, madpakke
Forb. tid: 5 minutter
Ovntid: 15 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 2 ruller

Ingredienser

  • 200 g hytteost 1,5 %
  • 2 stk æg
  • 1/4 tsk salt
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1/2 tsk oregano
  • olie til bagning (gerne spray)

Fyld

  • 1/4 stk agurk skåret i mindre stykker
  • 1/4 stk salathoved skyllet
  • 8 stk cherrytomater skåret i kvarte
  • 200 g kebab
  • evt. creme fraiche dressing og chilisovs

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Blend hytteost, æg og krydderier sammen i en minihakker/blender (det går ret hurtigt)
  • Find en bageplade og spray lidt olie på (så kan den nemmere komme af efter bagning)
  • Fordel massen i et tyndt lag
  • Bages i ca. 15-20 min til den er gylden
  • Lad den afkøle i min 10 min, del i to og løft forsigtigt af bagepapiret  
  • Kom fyldet i og rul til en rulle
Hytteost rulle med kebab
Hytteost rulle med kebab
Hytteost rulle med kebab

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*