Jeg har altid været ret vild med blomkål og eksperimenter ofte med det i retter. Her er det blomkål, som har en sød chilisovs marinade på og så bagt i airfryer. De smager virkelig skønt og der forvandt hurtigt et helt blomkålshoved.
Opskriften er lavet i samarbejde med kollega Emma Olsen
Spicy bagt blomkål i airfryer
Lækkert grønt tilbehør eller snack
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 stk blomkål
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk paprika
- 20 g majsstivelse
- 1 spsk olie
- Salt og peber
- evt. forårsløg og sesamfrø til servering
Spicy sovs
- 1 tsk sriracha
- 2 spsk sød chilisovs
- 1 tsk honning
- 1 spsk soya
- 1/2 stk citron, saften derfra
- 1 spsk Vand
Sådan gør du
- Skær blomkålen ud
- Kom salt, peber, hvidløgspulver, paprika, majsstivelse sammen i en skål og vend blomkålen deri
- Tilsæt nu olie og blandt godt rundt
- Kom i airfryer v. 200 grader og bag i ca. 10 min
- Bland ingredienserne til sovsen sammen i en skål og hæld over blomkålen i airfryeren efter de 10 min
- Bag yderligere i ca. 5 min
- Server evt. med forårsløg og sesamfrø
Hvilket kød ville den passe godt til som tilbehør ?
Hej Susanne,
Jeg ville personligt elske det med et grillet kyllingebryst eller en svinekotelet 😉
vh Josephine
Jeg har sådan en Sriracha hot Chilli sauce. Er den for stærk (har aldrig taget hul på den). Susanne