Spicy bagt blomkål i airfryer
Jeg har altid været ret vild med blomkål og eksperimenter ofte med det i retter. Her er det blomkål, som har en sød chilisovs marinade på og så bagt i airfryer. De smager virkelig skønt og der forvandt hurtigt et helt blomkålshoved.
Opskriften er lavet i samarbejde med kollega Emma Olsen
Spicy bagt blomkål i airfryer
Lækkert grønt tilbehør eller snack
- 1 stk blomkål
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk paprika
- 20 g majsstivelse
- 1 spsk olie
- Salt og peber
- evt. forårsløg og sesamfrø til servering
Spicy sovs
- 1 tsk sriracha
- 2 spsk sød chilisovs
- 1 tsk honning
- 1 spsk soya
- 1/2 stk citron, saften derfra
- 1 spsk Vand
-
Skær blomkålen ud
-
Kom salt, peber, hvidløgspulver, paprika, majsstivelse sammen i en skål og vend blomkålen deri
-
Tilsæt nu olie og blandt godt rundt
-
Kom i airfryer v. 200 grader og bag i ca. 10 min
-
Bland ingredienserne til sovsen sammen i en skål og hæld over blomkålen i airfryeren efter de 10 min
-
Bag yderligere i ca. 5 min
-
Server evt. med forårsløg og sesamfrø