bagt peberfrugt med hakket oksekød

Fyldt peberfrugt mexistyle med oksekød og cheddar

image_pdfimage_print

Jeg har længe tænkt på at lave fyldte grøntsager, da det er en lækker måde at spise mere grønt på. De her fyldte peberfrugter smagte helt vildt godt og mættede ganske godt. Jeg spiste dem alene til aftensmad, men de kunne også serveres med tortilla og guacemole for eksempel.

Af andre grøntsager man kan fylde kan nævnes eks. spidskål. Denne opskrift er til 4 personer dvs. 2 halve peberfrugter pr mand. Hvis man ikke spiser tortilla eller lignende til vil jeg anbefale 3 pr mand.

fyldt peberfrugt med oksekød og cheddar

Fyldt peberfrugt med oksekød og cheddar

Fantatisk lækkert og fyldt med smag
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Anmeld
Keyword: Cheddar, hakket oksekød, peberfrugt
Forb. tid: 20 minutter
Bagetid i airfryer: 10 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk røde peberfrugter
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 ds majs 150 g
  • 1 stk løg hk fint
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • Olie til stegning
  • 1/2 pose fajita
  • Salt og peber
  • 1 ds hakkede tomater 400 ml
  • 80 g revet cheddar
  • 150 ml creme fraiche 9-18%
  • evt. tortilla og koriander koriander kan også erstattes af persille

Sådan gør du

  • I en middelvarm pande med olie steges løg et par min
  • Herefter tilsættes kødet og steges til gennemstegt
  • Tilsæt nu fajita krydderi, hvidløg, hakkede tomater og majs. Lad simre et par minutter og smag til med salt og peber
  • Halver peberfrugterne og fjern kernehuset
  • Fyld peberfrugterne med kødblandingen og fordel cheddar på toppen
  • Bages i airfryer v. 180 grader i ca. 10 min til osten er smeltet og gylden
  • Server med creme fraiche og evt. koriander og tortilla
fyldt peberfrugt med oksekød og cheddar
bagt fyldt peberfrugt med oksekød og cheddar
bagt peberfrugt med hakket oksekød

2 Comments

  1. 5 stars
    Nemt og lækkert, jeg lavede noget bulgursalat til, det passede perfekt der til

5 from 1 vote

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*