Sådan her har du nok ikke smagt blomkål på før. Det var i hvert fald første gang for mig. Og det smagte helt vildt godt! Masser af smag, bid, friskhed og cremet yoghurtdressing.
Skøn som grønt tilbehør eller serveres alene eks. med bagte kartofler eller et stegt kyllingebryst eller laksefilet.
Bagt spicy blomkål med topping
Virkelig lækker måde at lave blomkål
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 stk blomkål
- 1 håndfuld frisk persille hakket fint
- 20 stk salte mandler (alm. kan ogå bruges) hk groft
''Marinade''
- 1 spsk paprika
- 2 tsk spidskommen
- 1 spsk gurkemeje alternativ karry
- 3 fed hvidløg hk fint
- 2 tsk salt
- 3 spsk olie
Yoghurt dressing
- 1 spsk citronsaft
- 2 dl græsk yoghurt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- Fjern bladende på dit blomkål og kom i gryde med kogende saltet vand i 5 min. Tag op, kom i ildfast fad og lad afkøle en smule
- Bland ingredienserne til 'marinaden' sammen i en skål og pensl på blomkålet
- Bag blomkålen i ovnen i ca. 30 min
- Bland ingredienserne til dressingen sammen
- Server det bagte blomkål med yoghurtdressing, mandler og persille
Seneste kommentarer