Denne her ret er lavet i en stor bradepande inde i ovnen. Du får godt med grønt fra spidskål og tomater. Dertil lækre kartofler og ikke mindst laks paneret med en blanding af panko rasp, pistacienødder og citronskal. En super lækker sommerret. Du kan vælge at servere en aioli eller kryddersmør til kartoflerne.
One pan med laks og spidskål
En skøn sommerret, hvor alt tilberedes på én bradepande
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 stk lakseside ca. 600 g
- 600 g små kartofler ellers skal de halveres
- 1 stk spidskål bunden skåret af og skåret i kvarte
- 300 g cherrytomater gerne på stilk
- 30 g pistacienødder du kan både bruge usaltede og saltede
- 1 stk citron, revet skal derfra
- 1 dl pankorasp
- 2 spsk revet parmesan
- Salt og peber
- Olivenolie
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 varmluft og klargør bradepande med bagepapir
- Kom laksesiden på midten af bradepanden. Pensl med olie
- I en blender hakkes pistacienødder, citronskal og rasp. Fordel blandingen ovenpå hele laksen
- Skyl/skræl kartoflerne. Halver evt. hvis de ikke er små og kom på bradepanden
- Placér nu tomater samt spidskål.
- Drys olie, salt og peber på tomat, spidskål og kartofler.
- Drys parmesanen over spidskålet
- Bages midterst i ovnen i ca. 25-30 min.
Seneste kommentarer