En super lækker variation af pulled pork, som er anderledes end den originale med barbecue smag. Alle herhjemme er blevet super glade for denne version, som kan serveres til det meste. Vi fik en tomatsalat, stegte grønne asparges og tzatsiki. Kan også bruges i pita, burger, pastaret eller i forårsruller.
Lad maden passe sig selv i ovnen i 3-4 timer, så har du tid til at hygge med familien imens.
Pulled pork med timian/oregano rub
Lækker saftigt kød, som kan serveres til det meste
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 6 personer
Ingredienser
- 1 kg nakketfilet (svin)
- 2 tsk salt
- 1 spsk tørret oregano
- 1 spsk tørret timian
- 5 dl kogt varmt vand
- 1 terning grøntsagsbouillon
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 150 grader
- Placer nakkefiletten i et ildfast fad
- Bland salt, oregano og timian sammen og gnub nakkefileten ind i det på toppen og siderne
- Bland vandet med bouillonterningen og hæld det ned i fadet rundt om kødet
- Stil midterst i ovnen. Steg i ca. 3-4 timer. Åbn ovnen et par gange undervejs og hæld lidt af væden over stegen. Forsvinder alt væsken, så hæld lidt ekstra vand deri.
Seneste kommentarer