Det her er en dejlig og simpel hverdagsret.
Ingredienser
- 400 g grønne bønner
- 1 stk rødløg skåret i små tern
- 2 spsk. raspolie
- 2 spsk. sennep /eller ravigottesauce
- 150 g cremet feta jeg brugte PUCK
- Frisk persille
- 12 stk cherrytomater
- 4 stk laksesteak
- Smør eller olie til stegning
- Salt og peber
- evt. flute
Sådan gør du
- Skyl bønnerne
- Fyld en gryde og kog ca. 1 liter vand med 2 tsk salt op.
- Når vandet koger tilsættes bønnerne i 3 min. ved svag varme. Tag derefter op og afkøl.
- Pil og hak løget fint og bland det med sennep og olie i en lille skål.
- Vend løgblandingen med de afkølede bønner og anret i en skål eller på et fad.
- Skær fetaen i små tern, og skyl og del tomaterne i halve/kvarte alt efter størrelse.
- Drys tomat og feta over salaten og klip lidt frisk persille over.
- Find en pande og kom en klat smør/olie på.
- Kom laksesteaksne på med skindsiden nedad. Steg i 8 min på skindsiden og vend dem derefter og steg i 2 min.
- Server straks laksen med bønnesalaten.
Seneste kommentarer