Bruschetta med rørt feta, pinjekerner og tomat

image_pdfimage_print

Den rørte feta er dejlig cremet og med et dejligt pift af salt. Toppingen kan du variere i det uendelige.

Bruschetta med rørt feta, pinjekerner og tomat

Super lækre og simple bruschetta
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Snack
Keyword: bruschetta, forret, pinjekerner, rørt feta, tapas, tomat
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 4 stk

Ingredienser

  • 50 g feta cremet blokfeta
  • 1 spsk. ricotta evt. creme fraiche 18%
  • Salt og peber
  • 4 skiver brød
  • 1 spsk. pinjekerner
  • 2 stk cherrytomater
  • Basilikumsblade til pynt

Sådan gør du

  • Rør feta med ricotta i en skål.
  • Smag til med salt og peber.
  • Smør det på 4 skiver brød.
  • Rist pinjekernerne på en pande og drys dem over.
  • Skær 2 cherrytomater i små både.
  • Pynt med basilikum.

One Comment

  1. Pingback: Nytårsguide - alt fra snack, drink, forret, hovedret og dessert - Madmusen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*