Den rørte feta er dejlig cremet og med et dejligt pift af salt. Toppingen kan du variere i det uendelige.
Bruschetta med rørt feta, pinjekerner og tomat
Super lækre og simple bruschetta
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 stk
Ingredienser
- 50 g feta cremet blokfeta
- 1 spsk. ricotta evt. creme fraiche 18%
- Salt og peber
- 4 skiver brød
- 1 spsk. pinjekerner
- 2 stk cherrytomater
- Basilikumsblade til pynt
Sådan gør du
- Rør feta med ricotta i en skål.
- Smag til med salt og peber.
- Smør det på 4 skiver brød.
- Rist pinjekernerne på en pande og drys dem over.
- Skær 2 cherrytomater i små både.
- Pynt med basilikum.
Pingback: Nytårsguide - alt fra snack, drink, forret, hovedret og dessert - Madmusen