Jeg elsker fisk og at handle i fiskebutik på havnen. Da jeg var dernede forleden efter pigvar, blev jeg anbefalet havtaske. Jeg valgte, at købe en hollandaise sauce i fiskebutikken, da jeg havde en masse andre madlavningsting på programmet. Retten blev super lækker, frisk og sommerlig.
Havtaske med sommergrønt og hollandaise
En skøn sommerret med fisk
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 4 stk havtaske ca. 150 g pr/person
- Hollandaisesauce
- 16 stk hvide asparges
- 8 stk nye gulerødder med top
- 2 håndfulde frisk persille
- 1 pakke pakke bacon
- 3 spsk. smør
- 2 fed hvidløg
- evt. ærtespirer til pynt
Sådan gør du
- Pil hvidløget og hak fint
- Skrub gulerødderne og skær toppen af (lad et lille stykke grønt blive)
- Lig asparges på bordet og skræl det yderste lag af (dog ikke helt oppe i toppen). Skær derefter aspargesene ud i tynde stave.
- Skær baconen på en tør pande og lig på et stykke køkkenrulle når det er stegt. Knæk i små stykker og drysses på til sidst.
- Kom 0,5 spsk. smør på en pande med middelvarme og steg havtasken i 10 min. pr side.
- Imens fisken steger varmes saucen op i en gryde
- Få minutter til fisken er færdig, ligges 1 spsk. smør på en anden pande med hvidløg. Steg gulerødderne i ca.2 minutter
- Tag panden af blusset og kom persille og asparges deri.
- Find tallerkner og anret med asparges og gulerødder nederst, fisk ovenpå og drys med bacon og persille på toppen. Pynt evt. med ærtespirer.
- Servér med hollandaise sauce ved siden af.
Seneste kommentarer