Oksekød med lynstegt spidskål

image_pdfimage_print

Jeg havde en rest spidskål i grøntsags skuffen, som skulle bruges. Det blev en simpel lowcarb ret, med få ingredienser. Fond og pikantost gav den god smag, og det er ikke sidste gang jeg laver denne ret (som i øvrigt er meget billig).

Oksekød med lynstegt spidskål

Skøn ret med kål
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: kål, oksekød
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk spidskål
  • 2 stk gulerod
  • 2 stk løg
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 spsk. flydende oksefond
  • 100 g pikant ost
  • Salt Peber
  • Smør eller olie til stegning

Sådan gør du

  • Snit løg fint.
  • Steg smør/olie i en wok. Put løg og kød deri.
  • Steg smør/olie i en wok. Put løg og kød deri.
  • Imens hakket kålen til lange strimler.
  • Når kødet er gennemstegt, puttes fond og pikantost deri.
  • Kom kålen deri og steg i ca. 4-5 min. (jeg kan godt lide, at der er lidt ‘bid’ i kålen).

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*