Mangler du idéer til madpakken, så er de her madpakke boller lige noget for dig. De er saftige på grund af squashen og har samtidig masser af smag fra bacon og revet cheddar.
Frys dem ned og tag op på dagen, så de er så friske og saftige som muligt.
Hvis du gerne vil kunne varierer dem lidt, så kan du bytte squash ud med gulerødder, bacon ud med revet skinke og cheddar ud med revet mozzarella.
Madpakke boller med bacon, squash og ost
Geniale boller som kan nydes i madpakken af store og små
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 16 stk
Ingredienser
- 50 g gær
- 3,5 dl lunkent vand
- 3 spsk rapsolie
- 1 dl yoghurt 10 %
- 1 tsk salt
- 700 g hvedemel
- 60 g smør stuetemperatur
- 1 stk squash revet groft
- 100 g bacon i tern
- 70 g revet cheddar
- 1 stk æg til pensling
Sådan gør du
- I en skål udblødes gæren i vandet
- Tilsæt nu olie, salt og youghurt.
- Tilsæt melet lidt af gangen og rør godt sammen (evt. på røremaskine)
- Ælt til slut smørret i og ælt i ca. 10 min
- Stil til hævning under viskestykke i 1 time
- Hæld dejen ud på et bord med lidt mel. Lav en stor fordybning i midten af dejen
- Kom cheddar, bacon og squash ned i fordybningen og vend kort sammen, så det bliver fordelt i dejen
- Placer på bageplade (de er lidt våde, så brug evt. en ske) og lad efterhæve under viskestykke i ca. 30 min
- Tænd ovnen på 185 grader varmluft og bag i ca. 25 min til de er gyldne
- Afkøl på bagerist
Noter
Kan fryses og jeg anbefaler at du fryser ned når de er kølet af. Så kan du tage ud om morgenen og lad tø op, på den måde er de allerbedst. Lun dem evt. hvis du har mulighed for det.
Seneste kommentarer