Grøntsagssuppe

image_pdfimage_print

Denne ”tøm-køleskabet” suppe er lavet i samarbejde med Zwilling Danmark.

Den er helt genial til at få tømt ud i grøntsagsskuffen. En billig og sund ret.

Grøntsagssuppe

En suppe fyldt med grønt og lækker smag
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Suppe
Keyword: grøntsager, suppe
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 100 g bacon i tern stegt sprødt på panden
  • 2 stk flute
  • 2 spsk olie
  • 1 stk løg hakket fint
  • 3 fed hvidløg hakket fint
  • 400 g kartofler skrællet og skåret i grove tern
  • 5 mellemstore gulerødder skrællet og skåret i grove stykker
  • 1 lille hoved blomkål hakket groft
  • 2 liter vand
  • 3 terninger grøntsagsbouillon
  • salt og peber

Sådan gør du

  • I en gryde med olie steges løg og hvidløg ved middelvarme i 5 min
  • Tilsæt derefter blomkål, kartofler, gulerødder, vand og bouillon
  • Lad småkoge under låg i ca 15- 20 min
  • Blend suppen glat med en stavblender
  • Smag til med salt og peber
  • Server med flute og bacon

Noter

Du kan bruge næsten alle slags grøntsager du måtte have i skuffen. Jeg vil anbefale du beholder kartofler og gulerødderne. Men du kan derudover bruge: squash, porre, græskar, broccoli, forårsløg mm.

Tags

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*