Denne ”tøm-køleskabet” suppe er lavet i samarbejde med Zwilling Danmark.
Den er helt genial til at få tømt ud i grøntsagsskuffen. En billig og sund ret.
Ingredienser
- 100 g bacon i tern stegt sprødt på panden
- 2 stk flute
- 2 spsk olie
- 1 stk løg hakket fint
- 3 fed hvidløg hakket fint
- 400 g kartofler skrællet og skåret i grove tern
- 5 mellemstore gulerødder skrællet og skåret i grove stykker
- 1 lille hoved blomkål hakket groft
- 2 liter vand
- 3 terninger grøntsagsbouillon
- salt og peber
Sådan gør du
- I en gryde med olie steges løg og hvidløg ved middelvarme i 5 min
- Tilsæt derefter blomkål, kartofler, gulerødder, vand og bouillon
- Lad småkoge under låg i ca 15- 20 min
- Blend suppen glat med en stavblender
- Smag til med salt og peber
- Server med flute og bacon
Noter
Du kan bruge næsten alle slags grøntsager du måtte have i skuffen. Jeg vil anbefale du beholder kartofler og gulerødderne. Men du kan derudover bruge: squash, porre, græskar, broccoli, forårsløg mm.
Seneste kommentarer