Sprøde tortillachips med rejesalat

image_pdfimage_print

De her friturestegte tortillachips er enormt nemme at lave og er super lækre. Sprøde, salte og med lækker rejesalat eller lign på toppen, er det en sikker vinder som appetizer, forret eller på tapasbordet.

 

Sprøde tortillachips med rejesalat

Det her er en uimodståelig lækker snack
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Snack
Keyword: appetizer, rejer, snack, tapas, tortilla
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 300 g rejesalat gerne fra fiskehandleren
  • 3 stk Santa Maria tortilla brød str. M
  • 1 liter solsikkeolie
  • Lidt salt
  • Frisk dild

Sådan gør du

  • Skær/klip tortillaen brødene ud i kvarte (4 små trekanter pr. tortilla). Så du har 12 stk. i alt.
  • Varm olien op i en lille gryde, og til den begynder at syde.
  • Når olien er varm, kommes 1-2 små tortilla stykker i gryden og tages op med hulsi, når de er blevet gyldne.
  • Ligges på tallerken med køkkenrulle.
  • Drys lidt salt på, inden olien er tørret ind.
  • Server de sprøde tortilla med rejesalat og frisk dild på toppen.
tortilla rejesalat

One Comment

  1. Pingback: Nytårsguide - alt fra snack, drink, forret, hovedret og dessert - Madmusen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*