De her friturestegte tortillachips er enormt nemme at lave og er super lækre. Sprøde, salte og med lækker rejesalat eller lign på toppen, er det en sikker vinder som appetizer, forret eller på tapasbordet.
Sprøde tortillachips med rejesalat
Det her er en uimodståelig lækker snack
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 12 stk
Ingredienser
- 300 g rejesalat gerne fra fiskehandleren
- 3 stk Santa Maria tortilla brød str. M
- 1 liter solsikkeolie
- Lidt salt
- Frisk dild
Sådan gør du
- Skær/klip tortillaen brødene ud i kvarte (4 små trekanter pr. tortilla). Så du har 12 stk. i alt.
- Varm olien op i en lille gryde, og til den begynder at syde.
- Når olien er varm, kommes 1-2 små tortilla stykker i gryden og tages op med hulsi, når de er blevet gyldne.
- Ligges på tallerken med køkkenrulle.
- Drys lidt salt på, inden olien er tørret ind.
- Server de sprøde tortilla med rejesalat og frisk dild på toppen.
Pingback: Nytårsguide - alt fra snack, drink, forret, hovedret og dessert - Madmusen