Det her er den absolut bedste flæskesteg jeg har lavet. Jeg lavede den i min airfryer og alle svær var lækre og sprøde. Selve kødet var stadig lækkert saftigt og mørt.
Du kan serverer med sovs, kartofler og agurkesalat eller med en lækker frisk spidskålssalat. Du kan også bruge den i en burger sandwich. Har du rester så foreslår jeg at du skære kødet ud i tern og laver til en lækker omgang biksemad.
Ingredienser
- 1,5 kg flæskesteg jeg brugte kamsteg
- Groft salt
Sådan gør du
- Tjek at ridserne i stegen er skåret godt ned til kødet (men ikke ned i kødet) – hvis ikke, så skær selv lidt til
- Nu gnider du godt med salt ned i alle rillerne
- Lad stegen hvile ca. 10 min
- Kom op i airfryeren og hæld en smule vand i bunden (bare så bunden lige er dækket)
- Bages ved 180 grader i 60 min. Herefter skrues op til 200 grader i 10-15 min. (du kan evt. bruge stegetermometer, den skal være 65 grader indeni)
- Lad hvile lidt på bordet inden du skærer den ud
Har brugt den her opskrift 5-7 gange nu, og den sidder lige i skabet hver gang 👌
Super nemt at gå til.
Hvor er det dejligt at høre Marianne. Tak for skøn feedback.
vh Josephine