Wonton med svinekød

wonton med chili olie

Super lækre kogte wonton med smagfuld fyld af svinekød. Serveres gerne med en chili olie https://madmusen.dk/2023/11/27/hjemmelavet-chiliolie/ forårsløg og sesamfrø. En skøn asiatisk ret, som kan serveres som eks. forret, tapas eller aftensmad.

Du kan købe wonton papir på frost i større supermarkeder, INCO og asiatiske butikker.


Wonton med svinekød

Helt igennem fantastiske og smagfulde! ✨

  • 450 g hk svinekød (gerne fedtprocent over 10%)
  • 3 stk forårsløg (skyllet og skåret i tynde ringe)
  • 2 fed hvidløg (hk fint )
  • 1 tsk revet ingefær
  • 1/2 tsk salt
  • Friskværnet peber
  • 1 stk æggehvide
  • 1 spsk soya
  • 1/2 spsk fiskesovs
  • 1 spsk sesamolie
  • 30 stk wonton dej stykker
  • Til servering: sesamfrø, chiliolie og forårsløg
  1. Kom alle ingredienserne (pånær dejen) i en skål og bland sammen til en fast fars

  2. Kom ca. 1 tsk fyld midt på dejen og dup kanterne med vand og fold over, så det danner en trekant (se evt. video nedenfor)

  3. Dup vand på den ene side af trekanten og fold over på modsatte side

  4. Kog i saltet vand i ca. 5 min og server med eks. chilisovs, forårsløg og sesamfrø

Hovedret
asiatisk, chili olie, svinekød, wonton


wonton med svinekød
wonton
wonton med chili olie