Wonton med svinekød
Super lækre kogte wonton med smagfuld fyld af svinekød. Serveres gerne med en chili olie https://madmusen.dk/2023/11/27/hjemmelavet-chiliolie/ forårsløg og sesamfrø. En skøn asiatisk ret, som kan serveres som eks. forret, tapas eller aftensmad.
Du kan købe wonton papir på frost i større supermarkeder, INCO og asiatiske butikker.
Wonton med svinekød
Helt igennem fantastiske og smagfulde! ✨
- 450 g hk svinekød (gerne fedtprocent over 10%)
- 3 stk forårsløg (skyllet og skåret i tynde ringe)
- 2 fed hvidløg (hk fint )
- 1 tsk revet ingefær
- 1/2 tsk salt
- Friskværnet peber
- 1 stk æggehvide
- 1 spsk soya
- 1/2 spsk fiskesovs
- 1 spsk sesamolie
- 30 stk wonton dej stykker
- Til servering: sesamfrø, chiliolie og forårsløg
-
Kom alle ingredienserne (pånær dejen) i en skål og bland sammen til en fast fars
-
Kom ca. 1 tsk fyld midt på dejen og dup kanterne med vand og fold over, så det danner en trekant (se evt. video nedenfor)
-
Dup vand på den ene side af trekanten og fold over på modsatte side
-
Kog i saltet vand i ca. 5 min og server med eks. chilisovs, forårsløg og sesamfrø