Go Back
+ servings

Kyllinge cordon bleu

Lækre saftige stykker kylling med skinke og smeltet ost
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Keyword: cordon bleu, kylling, ost, skinke
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 4 personer

Udstyr

  • 4 kødnåle

Ingredienser

  • 4 stk kyllingebryster ca. 600 g i alt
  • 4 skiver Landskinke eller andre store stykker skinke
  • 1 stk frisk mozzarella 125 gram
  • 2 stk æg sammenpisket
  • 1,5 dl mel
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1,5 dl rasp
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Skær mozzarellaen i skiver og rul 2 skiver ind i hvert stykke skinke
  • Skær en “lomme” i hvert stykke kyllingebryst langs siden og put den rullede skinke med mozzarella i. Fold kyllingen rundt igen. Luk sammen i åbningen med 1 kødnål.
  • Gør klar til paneringen. I en skål blandes mel med salt og peber. Æggene kommes i en anden skål og raspen i en tredje
  • Dyp nu kyllingen i melet, dernæst æg og til slut raspen
  • Steges ved middel/høj varme i ca 8-10 min pr side