Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Pasta og kødsovs
En ægte familie klassiker
No ratings yet
Udskriv
Pin
Ret:
Hovedret
Keyword:
bolognese, hakket oksekød, kødsovs, pasta, spaghetti
Samlet tid:
30
minutter
Antal:
4
personer
Ingredienser
500
g
hakket oksekød
gerne over 10 % fedt
100
g
bacon i tern
2
fed
hvidløg
hakket fint
2
stk
løg
hakket fint
3
stængler
bladselleri
hakket fint
2
stk
gulerødder
hakket fint
2
tsk
tørret rosmarin
1
dl
rødvin
1
spsk
rød balsamico
2
spsk
olie
2
dåser
hakket tomat
Salt og peber
evt. friskrevet parmesan og basilikum
500
g
pasta
Sådan gør du
Steg bacon, olie, løg, rosmarin, hvidløg, gulerødder og bladselleri i ca. 5 min
Tilsæt kødet og brun det af
Tilsæt de sidste ingredienser og lad det simre i min. 20 min. Gerne 1-2 timer
Kog pastaen imens og servér evt. med friskrevet parmesan