Go Back
+ servings

Kartoffelsalat med asparges

En skøn kartoffelsalat til eks grillmad
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Salat
Keyword: asparges, grill, grillmad, kartoffel, kartoffelsalat, salat, sommer
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 10 stk friske asparges
  • 100 g feta i tern Gerne en med olie og urter i
  • 400 g nye små kartofler (m skræl) skrubbet
  • 20 stk cherrytomater
  • frisk dild
  • Hvis ikke du bruger lagen fra fetaen, så lav dressing af: 2 spsk olivenolie, 1 tsk sennep og 1/2 fed presset hvidløg

Sådan gør du

  • Kog kartoflerne i 5 min i meget saltet vand (hvis der er nogle meget store, så halver dem). Tag af blusset, men lad dem blive i vandet i 5 min . Tiden afhænger selvfølgelig af størrelsen- så stik en gaffel i og mærk om de er kogte. Hæld vandet fra og lad køle af. Halver dem evt.
  • Knæk enderne af aspargesene og kog i 2 min i kogende vand
  • Halver tomaterne og fordel i et fad med kartofler og asparges.
    Kom feta og olie lagen derpå (eller lav den foreslåede dressing) og kom lidt friskhakket dild på toppen